Изпълнителката спечели първо място в третия лайв на шоуто с рекордно гласуване от зрителите на NOVA

"Всички в шоуто "Като две капки вода" са победители, защото се борят за своята кауза. Независимо кой печели наградата на вечерта, тя ще отиде при хора, които се нуждаят от нея", разказа в "Здравей, България" Люси Дяковска, броени дни след победата в третия лайв. Тя подчерта, че стимулът на участниците не е лична победа, а възможността да подкрепят каузата, зад която са застанали. Наградата от 1 000 лева, която всеки победител в шоуто получава, Люси дари на Фондация "Свети Иван Рилски" за протези за възрастни хора и за импланти на жени с карцином на гърдата. 

До момента победителите в петия сезон на "Като две капки вода" са Михаела Маринова и ДесиСлава, които дариха своята победа за процедури на момиченце с органова недостатъчност и на момче, чакащо за трансплантация на сърце. "Мислех не за победата, а за каузата", с тези думи Люси описа последната си изява на сцената в изпълнение на "Камино" – песента, която й донесе победа.

По темата

"В това шоу всеки един от нас излиза от зоната на комфорта, всеки участник има възможност да изпита своята граница", коментира певицата. Тя допълни, че участниците в петия сезон притежават много добри гласови данни и имат възможност да се мотивират взаимно в сценичните изяви.  

"Като две капки вода" дава възможност на зрителите от няколко поколения да се запознаят с различни артисти", коментира тя пресъздаването на образа на Лили Иванова и емблематичната песен от 1969 година. Подготовката за нови образи започва индивидуално още на първия ден след шоуто, а малко по-късно се усъвършенства с помощта на вокалния педадог Етиен Леви, преподавателя по актьорско майсторство Милица Гладнишка и хореографа на шоуто Александра Енева. "В понеделник ще трябва да се преобразя в Аксел Роуз с парчето November Rain. Това е доста нетипична песен", загатна Люси пред водещата на "Здравей, България" – Ани Цолова, която разкри, че това е любимата й песен и ще очаква с нетърпение следващия лайв.   

Как ще се справи Люси Дяковска в обувките на фронтмена на Guns’n Roses? Каква ще бъде новата класация в шоуто за преобразявания? Не пропускайте "Като две капки вода" в понеделник от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.