Двамата актьори очакват премиерата на най-новия български филм "Бензин" в кината от 19 май

Лошите момчета на българското кино и театър Асен Блатечки и Калин Врачански спечелиха овациите на българската публиката в САЩ и Канада с общата си пиеса "Емигранти". Там двамата направиха 15 представления за един месец, като в Чикаго постановката е гледана от над 2000 души.   

"Нито за момент не се почувствахме на чуждо място, сякаш си бяхме вкъщи", сподели Асен Блатечки за това дали е имал усещането, че е емигрант след този месец в Америка. "Може би се дължи на гостоприемството на хората тук", пък смята Калин Врачански.

След турнето на двамата актьори следва и премиерата на най-новия български филм "Бензин", където ще ги видим в главните роли. Те обещават, че филма ще изненада приятно българската публика с качествен филм и страхотна актьорска игра.

Освен в България, актьорите се надяват лентата да спечели фенове и извън пределите на страната. "Смятам, че филмът има потенциал и ние имаме амбицията с него да надскочим регионалното и да излезе извън границите на България. Затова го снимахме на български и английски", заяви Асен Блатечки.

Официалната премиера на най-новия български филм "Бензин" е на 16 май във Варна и на 18 май в София. Нова Бродукастинг Груп е копродуцент на филма, който ще се разпространява в киносалоните у нас благодарение на Лента от 19 май.