Нови приятелства и яростни сблъсъци ще провокират героите в най-успешния български медицински сериал

Нови приятелства, стари сблъсъци и ситуации отвъд човешкия избор ще съпътстват лекарите в МБАЛ "Св. Кирил". След завръщането си профлесор Цонев ще научи, че Банков е прехвърлил Ева в отделение за подготовка и трансплантация. Гневът му ще се конфронтира директно с доцента, а животът на дъщеря му ще бъде заложен на карта. Дали Ева Банкова ще оживее и какви ще бъдат последиците от решенията на лекарите, зрителите ща научат в новите епизоди от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Международно признание за сериала "Откраднат живот" (ВИДЕО)

Междувременно Христо ще научи коя е майката на Кая и какви са проблемите в семейството й. Именно той ще разреши казус с лекарска грешка, което още веднъж ще провокира въпроси в доцент Захариев относно професионалните знания на Карагьозов и работата му като санитар.

Деси Бакърджиева: “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ изследва катаклизмите в човека и последствията от тях

Кая ще получи нестандартно предложение за работа, а безизходицата от ситуацията с майка й ще я подтикне да се впусне в авантюристично преживяване. Доктор Хинова ще бъде спасена от инцидент, който ще предизвика нов сблъсък с доцент Мазов. Случката ще се окаже повод за ново приятелство с лекар от болницата, който ще се озове на правилното място в критична ситуация.

Неочаквани гости на снимачната площадка на “Откраднат живот: Анатомия на гнева”

Ще се преоткрият ли лекарите в новите епизоди на "Откраднат живот: Анатомия на гнева"? Гневът или прошката ще бъдат движеща сила? – ще научите в новите епизоди, тази седмица от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.