Зрителите сред активното население (18-49 г.) предпочитат любимите родни звезди в сериала на NOVA пред популярни турски актьори

Един от най-обичаните български сериали в телевизионния ефир "Откраднат живот" продължава да изненадва зрителите с оригинален сценарий, заплетен сюжет и страхотно актьорско присъствие. Влизането на трите големи родни звезди – Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Владо Пенев, участието на цяла плеяда любими имена, познати от кино, телевизионните и театралните среди и младите таланти, които за първи път изгряха на сцената на сериала, допринасят за надмощието на българската продукция на NOVA пред турската поредица в същия часови пояс на втората по гледаемост телевизия бтв.

По темата

Шестият сезон на сериала - "Анатомия на гнева", е поредното доказателство, че активното население у нас (18-49 г.) трайно предпочита да гледа качествените родни продукции. През септември 29.6% от тази аудитория е избрала медицинската драма, което е с 24% повече в сравнение със съдържанието на основния конкурент по същото време. Най-голямо предпочитание към сериала има активното градско население (18-49 г.) и постига аудиторен дял с 50% по-голям дял спрямо турската поредица по втората по гледаемост телевизия бтв по същото време, а при зрителите на възраст 18-34 години тази преднина е над 40%.

Над 1 милион (1 196 453) са онлайн видео гледанията на „Откраднат живот“ до момента, а почитателите на продукцията продължават активно да следят и коментират случващото се на екран и в социалните мрежи.

Междувременно най-успешният български медицински сериал ще продължи вълнуващата история с нови стъпки между героите и ситуации, изискващи кураж и професионализъм. Границите между любовта и приятелството ще се заличат напълно в новите епизоди на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ - от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA. 

Зорница София: "Откраднат живот" заразява хората с добро

Доктор Владов ще покани доктор Хинова на балет, оставяйки я в колебание как да постъпи с личния си живот. Междувременно Христо Карагьозов ще направи изненада на сестра Райкова, която ще извади на повърхността чувствата му към нея. Кая от своя страна ще трябва да вземе решение дали да продължи да танцува в нощния бар, оказвайки се почти разкрита от лекарите в отделението. След посещението в операционната Фотев ще разтърси отново болницата с медийно внимание и тежки обвинения. 

Не пропускайте премиерните епизоди на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.