Една от майките опасно близо до чаровния измамник

Кучето Пешо от криминалната комедия „Господин Х и морето“ се превръща в основно действащо лице в новия сериал на NOVA. Още утре ще видим как четириногият приятел на Хамелеона ще се появи изненадващо и ще спаси живота на новия си собственик в момент, в който Симо ще прави пореден опит да продаде картината. Кой обаче ще пострада и ще успее ли Хамелеонът да избяга на Лилавия, ще разберем тази вечер от 20.00 ч.

Междувременно майките ще си мислят, че любимият им учител Христов е болен и всяка от тях ще се опита тайно от другите да си открадне малко време сама с него. Как ще реагират трите, когато се видят пред вратата на Симо, дали ще видим напрежение или всичко и този път ще се размине?

В крайна сметка една от дамите ще успее да стигне до апартамента на Симо, а и много повече. Коя ще е първата отдала се на увлечението си по чаровния измамник ще разберем тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си