“Полицаите от края на града“ са отново в ефир по NOVA

Усмихнатата и колоритна Албена Михова говори за бума на телевизионни сериали и по-специално за „Полицаите от края на града”. „Той ми е любимият сериал. Засега има един сезон. Екипът беше много весел и сработен. Имаше много провокативни сцени, кастът беше отличен. Имаме надежда за втори сезон."

“Полицаите от края на града“ превземат ефира тази вечер с двоен епизод по NOVA

Албена Михова разказва и как постига своята лъчезарност.  „Аз съм си такава – като общувам с хората гледам да съм естествена, непринудена, спонтанна. Могат да ме ядосат хора, които постоянно си ръчкат в телефона. Но в живота качествата, които ме провокират са нахалството и предателството."

В киното Албена Михова харесва всички роли, които са нови и я провокират. "Много ми е трудно вече да изненадам себе си, защото аз във всяка роля, която ми дадат, влизам надълбоко в образа и се вживявам напълно. Аз просто ставам този човек от ролята, то е като шизофрения. Хората не са ме виждали много в сериозни роли. Но най-добрите драматични актьори са комедийните. В момента репетирам нова пиеса на Тенеси Уилямс за театъра в Ямбол”, споделя актрисата.

Ако искате да разберете с какъв виц Албена Михова провокира водещите и как още ги усмихна, гледайте видеото от гостуването й в „Плюс-Минус.Коментарът след новините".