Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Яна Маринова се докоснаха до щастието на няколко късметлии в Русе с печалби за над 2 500 000 лева от Национална лотария. Всички те си направиха обща снимка за спомен и разказаха в шоуто на 10 август по NOVA, как продължава животът им след големия късмет.

Ивайло Кръстев, който спечели джакпота в играта „Лото 6 от 47“ в размер на 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай, сподели, че веднага след това се е родило първото му дете. „Чувството е невероятно. Първото нещо, което направих, след като получих печалбата, е да разделя парите на три“, каза късметлията. Той е дал на своите родители, които са си купили жилище и на сестра си, която си е взела нова кола.

„Животът ми като цяло стана доста по-спокоен“, призна той и добави, че вече може да си намери мечтаното жилище, в което да заживее със съпругата и детето си.

„След печалбата много неща се промениха към добро“, каза Йоанна Маринова, която спечели 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици 2“. Късметлийката е купила жилище и е била на едномесечна екскурзия в САЩ. „Доста мечти си сбъднах“, призна тя.

Добрина Станчева, която грабна 100 000 лева от билет „Лото +“ е помогнала на децата си. Била е и на екскурзия в Гърция. На срещата бяха и Боряна Топузова, която спечели 100 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони“, Йонка Казанджиева с печалба в същия размер, но от билет „Златното съкровище“, и Самет Пехливанов, който спечели 100 000 лева от билет „Златните пирамиди 6“.

„Купих си апартамент и го обзаведох. Много по-спокойно ми е“, каза Боряна. За жилище ще похарчи парите и късметлията Самет. Йонка разказа, че е била на екскурзии в Турция и Гърция и пази парите си в банката.

Турнето на Национална лотария премина през Пещера и Фатма Камберова, която спечели колата от играта „На крачка от късмета“. „Много съм щастлива, че се сдобих с нов автомобил“, каза късметлийката и допълни, че е получила много поздравления за успеха си.

„С печалбата помогнах на децата си да изпълнят свои мечти“, каза Димитрийка Ситнова от Габрово, която спечели 25 000 лева от играта „Сейфове“. Тя пожела на всички участници късмет и да отидат в предаването.

Благоевград също беше сред спирките на турнето. Победителят в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ Стоян Петров, който спечели 30 000 лева и 6 - дневна All inclusive почивка на Малдивите, разказа, че е много доволен от пътешествието. Скоро му предстои да реализира покупка на жилище.  

Не пропускайте щедрото шоу и другата събота от 19.30 часа по NOVA.