Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Трогателният филм „Хачико: Историята на едно куче“, разказващ действителната история за силната връзка между куче и неговия стопанин, ще превземе ефира тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Хачико изпраща и посреща стопанина си – уважавания професор Уилксън, в продължение на години, докато той отива и се връща от работа. За нещастие един ден по време на работа професорът получава удар и умира. След това Хачико отива на гарата, за да чака стопанина си всеки ден по едно и също време. Колко дълго ще продължи тази психологическа връзка и какво ще се случи с най-вярното куче?

Филмът е дело на световноизвестния шведски режисьор Ласе Халстрьом и е вдъхновен от събития, случили се в Япония през 20-те години на 20 век.  Привличането на звездите Ричард Гиър и Джоан Алън превръщат тази толкова „човешка” история в силен и въздействащ кино разказ.

Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди.

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 19 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.