Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Приключенският екшън с извънземни „Планината на вещиците“ е победител в деветата седмица на „Великият понеделник” и ще бъде излъчен тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Лентата е втори филм на тандема между режисьора Анди Фикман и актьора Дуейн Джонсън-Скалата след „Игра по план”. Двамата обединяват усилия, за да направят римейк на класическия филм на Дисни „Бягство към Планината на вещиците”, като превръщат любимата на цели поколения история в забавно и вълнуващо приключение с невероятни специални ефекти.

„Планината на вещиците“ разказва за две деца извънземни с паранормални способности. Докато търсят своя космически кораб, те се оказват въвлечени в приключение с шофьора на такси Джак Бруно (Дуейн Джонсън-Скалата) и със специалиста по НЛО д-р Алекс Фрийдман (Карла Гуджино). Групата пътува към тайнствено място в пустинята Невада, което от години се свързва със загадъчни феномени и странни видения - Планината на вещиците. Започва трескава надпревара с правителството, гангстери и междугалактически ловец, които се опитват да ги спрат с всички възможни средства. Ще успеят ли двамата пътешественици да спасят планетата от унищожение?

Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди.

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 2 септември, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.