Гласувайте за своя фаворит сред новите пет филма на сайта https://greatmonday.bg/

Превърналата се в емблематична кампания за канала KINO NOVA – "Великият понеделник" ще предложи голямо жанрово разнообразие и в последната, десета седмица. Киноманите ще могат да избират между драма, романтика, екшън, трилър, комедия, гласувайки на специалния сайт: https://greatmonday.bg. Предложението събрало най-много гласове ще бъде излъчено следващия понеделник, 2 септември, от 21.00 ч.

Последната премиера в кампанията за тази година е драмата с Браян Кранстън и Дженифър Гарнър – „За всичко е виновен енотът“. В него престижният адвокат Хауърд има две дъщери, любяща съпруга и уютен дом в предградията. Вътрешно обаче той се задушава и в крайна сметка получава нервна криза. Хауърд започва да се крие в гаража и да шпионира собствения си живот. Дните на изгнание стават месеци, докато не изниква въпросът – възможно ли е всичко да бъде както преди?

Екранизацията по едноименния роман на Джоджо Мойс с участието на звездата от „Игра на тронове“ Емилия Кларк – „Аз преди теб” e вторият филм за седмицата. Историята разказва за жизнерадостната Лу, която започва работа като болногледач на богатия банкер Уил Трейнър, прикован към инвалидна количка след трагичен инцидент. Той е изгубил надежда, че може да има нормален живот, но Лу е готова да му докаже обратното.

Тайните агенти на „Великият понеделник“ могат да дадат своя глас и за екшъна „Костенурките нинджа: На светло“, който разказва за вълнуващите приключения на Леонардо, Рафаело, Микеланджело и Донатело. Те ще срещнат нови приятели и нов още по-страшен враг. Ще се окаже ли тази битка непосилна за четирите костенурки и приятелите им?

Неустоимият Пиърс Броснан се превръща в британския шпионин Анди Оснард в „Шивачът от Панама“ – четвъртото предложение в последната седмица на „Великият понеделник“. Той е изпратен в Панама, за да излежи своето наказание, но има тайно оръжие — Хари Пендъл, бивш дребен измамник, преоткрил себе си като популярен шивач на богатите и известните в страната. Сюжетът на лентата е съчетание от драма и фарс, когато в един момент казаното от Хари излиза отвъд предела на разумното и задвижва поредица от непредсказуеми събития.

Последният филм, който могат да изберат зрителите на KINO NOVA, е комедията „Щрак“, в която изтормозеният работохолик Майкъл Нюман (Адам Сандлър) няма време за жена си (Кейт Бекинсейл) и децата, защото трябва да впечатли своя неблагодарен шеф. Всичко това докато не попада на Морти (Кристофър Уокън) – смахнат търговец, който разполага с отговора на неговите молитви: магическо дистанционно управление, с чиято помощ може да си позволи малко почивка. Но докато Майкъл го използва блажено, то постепенно превзема живота му и започва да го програмира...

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 2 септември, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите получават страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – специални шпионски часовници.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.