Гледайте най-щедрото предаване тази събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Яна Маринова ще проверят как харчат печалбите си поредните големи късметлии в Национална лотария тази събота, 31 август, от 19.30 ч. по NOVA.

Захари ще бъде в Хасково, където ще се срещне с няколко щастливци от града и околността. Сред тях е милионерката Анета Желязкова от град Димитровград, която си спечели 1 000 000 лева с билет „Подаръци всеки ден“. Яна отново ще гостува във Варна, за да провери какви са първите инвестиции на Виктория Ангелова, която спечели 500 000 лева от билет „Златните пирамиди 6“.

Обиколката по следите на късмета ще премине и през победители в игрите „На крачка от късмета“, „Сейфове“ и „МЕГА ДЖАКПОТ“.

Нови големи печалби от билетите и игрите ще отидат при печелившите участници. Своя чек за 1 000 000 лева ще получи най-новият милионер от Национална лотария - Румен Георгиев от село Гомотарци. Той си спечели внушителната сума с билет „Златните пирамиди за милиони 3“, който си е купил от София, където работи.

Не пропускайте да разберете кои са другите късметлии, които ще получат чекове в предаването Национална лотария в събота от 19.30 часа по NOVA.