Пълната функционалност на сайта вече е налична за потребителите на приложението

Един от предпочитаните сайтове за прогноза на времето - Sinoptik.bg, част от портфолиото на „Нетинфо“, пуска чисто нова версия на мобилното си приложение за Android и iOS. Пълната функционалност на сайта вече е налична в мобилната версия и предоставя максимално удобство на потребителите, които могат само с един клик на телефона да се информират за прогнозата за времето в над 80 000 локации по цял свят.

Забележителните предимства на приложението го превръщат в предпочитан избор за различен тип потребители. Апликацията предлага подробна почасова прогноза за следващите 5 дни, която се актуализира на всеки час и по този начин предоставя максимално точна информация за атмосферните условия. Друга ключова секция, особено удобна за планиране при предстоящи пътувания, е детайлната 10-дневна прогноза за времето не само у нас, но и в различни точки по света. А за тези, които предпочитат видео формат, е налична възможността вече и през телефона си да гледат видеозапис с лицата от Времето на NOVA.

Познатите функционалности от сайта - „усеща се като” температурна стойност, локациите за бърз достъп и синхронът между изображение и състояние на времето - отново присъстват  в обновената мобилна версия. В апликацията ще намерите още Лунен календар и интересни новини, свързани с времето. В секцията „Снимка на деня“, в която е показана избрана снимка от редакторите,  потребителите могат да станат „репортери“, като споделят свои оригинални природни фотографии.

Всички тези удобства, съчетани с максимално лесния за използване интерфейс, правят апликацията изключително лесна и полезна за всеки, независимо къде се намира. Приложението разполага и с wiget-и за Android и iOS, благодарение на които може да следите времето от началния екран на вашия телефон.