Очаквайте обявяването на носителите на големите награди във “Великият понеделник” на Facebook страницата на KINO NOVA - www.facebook.com/kinonova/

Победителят в десетата седмица на „Великият понеделник” е разтърсващата любовна история „Аз преди теб”, която зрителите на KINO NOVA ще имат възможност да видят тази вечер от 21.00 ч.

Екранизацията по едноименния роман на Джоджо Мойс с участието на звездата от „Игра на тронове“ Емилия Кларк – „Аз преди теб” e филмът събитие тази седмица. Историята разказва за жизнерадостната Лу, която започва работа като болногледач на богатия банкер Уил Трейнър, прикован към инвалидна количка след трагичен инцидент. Той е изгубил надежда, че може да има нормален живот, но Лу е готова да му докаже обратното.

Енергичното и чаровно момиче се наслаждава на живота с пълни сили и е готово на всякакви щури идеи, които биха помогнали на Уил да възвърне жизнерадостта си. Двамата ще открият колко цветен и красив може да бъде светът, а любовта ще преобърне разбиранията им за истинско щастие.

Звездата от „Игра на тронове” Емилия Кларк и отличеният за мъж на годината през 2014 Сам Клафлин ще изживеят емоциите на героите на Мойс, превъплъщавайки се в главните роли, под зоркото око на режисьора Теа Шарок. Романтичната драма „Аз преди теб” обещава много любов и усмивки, примесени с тъга.

Кои са истински значимите неща в живота на човек и колко пъти ни се отдава възможност да се докоснем до тях? Не пропускайте романтичната драма „Аз преди теб” от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Седмото издание на най-демократичната телевизионна кампания "Великият понеделник" потвърди своя статут на институция сред българските киномани. Тази година всяка седмица двама от гласувалите получаваха страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички, дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – брандирани ръчни часовници.

Очаквайте обявяването на носителите на големите награди във “Великият понеделник” на Facebook страницата на KINO NOVA.

KINO NOVA благодари на всички, които взеха участие в седмия сезон на “Великият понеделник”.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".