Екипът на "Здравей, България" излъчи ексклузивни кадри от заснемането на последните епизоди на най-мащабния сезон на уеб сериала

Снимките на финалните епизоди се реализират на един от най-красивите плажове по Южното Черноморие, а изненадите за зрителите тепърва предстоят.

Режисьорът на „Следвай ме“ Георги Димитров споделя, че ще има много интересни обрати и интриги. „Сезонът ще има 30 епизода, малко повече отколкото обикновено заснемаме с цел да събудим още повече зрителския интерес“, споделя той.

Финалът на хитовата поредица проследява последната учебна година в най-дългия си сезон до момента. Част от героите ще насочат вниманието си към любовта, а други към образованието. За трети пък предстоят неочаквани професионални предложения.

Война и предизвикателства в най-мащабния сезон на уеб сериала „Следвай ме“

„Моят герой определено израсна във времето. В началото беше много объркан от различни обстоятелства – момичета, спорт, училище, нормалните неща за тази възраст, но сега вече той знае какво иска и ще го преследва докрай“, споделя Марио Михайлов (Ники).

Илиян Илиев (Алекс): „Героят ми е много пораснал, зрял и аристичен. Той е един млад човек, който търси себе си. Съответно търси нови неща, които да опита. Намира себе си в модата и това е нещото, което го кара да се чувства добре.“

Лина Роскин (София) споделя, че в последния сезон героинята й ще изживее истинската любов, но с кого, предстои да разберем на 9-ти септември във Vbox7.com

Положителните трепети в очакване на бъдещето няма да продължат дълго, защото предстои нова война – между кого ще бъде тя и какви жертви ще вземе борбата за надмощие, гледайте в последния сезон на хитовия уеб сериал.

Най-успешният български уеб сериал „Следвай ме“ с последен мега сезон

Към каста в последния, шести сезон на „Следвай ме“, ще се присъединят рапърът и влогър Васил Андонов, по-известен като PicPukk и инфлуенсърът Никол Бутева. Приятели или врагове ще се окажат, ще стане ясно на 9-ти септември по Vbox7.com.

Разкриващата света на съвременните тийнейджъри драма „Следвай ме“ се превърна в най-гледания уеб сериал с над 50 милиона гледания на всички платформи, 120 000 фена в социалните мрежи, над 300 онлайн и офлайн публикации, телевизионни интервюта и лайв-чатове с актьорите.

Не пропускайте старта на хитовата тийн драма „Следвай ме“ на 9-ти септември във Vbox7.com