Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Лятното турне на Национална лотария „По следите на късмета“ ще гостува в град Севлиево в предаването на 7 септември от 19.30 ч. по NOVA. Олга Модева ще се срещне с няколко от късметлиите с големи печалби в региона.

Сред тях е Станимир Димитров от Севлиево, който спечели 1 000 000 лева от билет „Коледен Календар“. Късметлията ще разкаже какво е чувството да се превърнеш в милионер и какви са първите покупки, които е реализирал с печалбата. Докато Олга е в Севлиево, Захари Бахаров ще посети Емил Андреев от Сапарева баня, който спечели 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици х50“.  

Лятното турне ще премине и през няколко от големите победители в игрите на щедрото шоу. Зрителите ще се срещнат отново с Елена Райчева от село Равда, която се радва на чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета”, както и с Мариян Джебаров от Варна, който спечели 54 000 лева от „Сейфове“. Похарчила ли е печалбата от 30 000 лева от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ ще разкаже финалистката Екатерина Минова от град Белово.

Пореден късметлия забогатя с печалба от 500 000 лева през последните дни. Къде беше спечелена топ сумата - не пропускайте да разберете в шоуто тази събота от 19.30 часа по NOVA.