Какво да очакваме от осми сезон на хитовия медицински сериал по NOVA - "Откраднат живот: Кръвни връзки"

По традиция си говорим за новия сезон на "Откраднат живот: Кръвни връзки" с продуцента на хитовата поредица Евтим Милошев. 

"Кръвни връзки. Това е заглавието и концепцията на осми сезон, но това е нещо, което винаги е било част от нашия разказ. В този живот силата на кръвта прави нещата да са много лични. Каквото и да правят нашите герои, както и да се случват нещата в техния живот, всичко опира до силата на кръвта. Целият сюжет, който е доминиран от двамата сина - биологичен и отгледан, диагнозата, която ще има героинята на Мария Каварджикова - Евгения Генадиева е нещо, което ще предизвика връщане към миналото. А там има какво още да се разкаже, какво още да се преживее. Трябва да бъдем много внимателни в това, което правим в целия си живот, защото никога не знаем кога той ще ни върне към миналото и по какъв начин то ще бъде свързано с това, което ни предстои", разказва Евтим Милошев.

"Аз лично обичам да се връщам към миналото само когато поводът е добър. Обаче така сме устроени като хора, че често тъгуваме, съжаляваме или скърбим за неща, които са отминали. Има много философски разсъждения, че е най-добре да живеем в настоящето, но миналото е неизбежно. То ни съпътства през целия ни живот", допълва продуцентът.

Пред фотографията на сина си Евтим Милошев казва, че би подарил на детето си криле. "Това е вдъхновение. Но вдъхновение без корени няма как да има", завършва Евтим Милошев.

Още за това кой и защо се опитва да получи роля в "Откраднат живот: Кръвни връзки" можете да видите във видеото в "На кафе".

Не пропускайте „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.