Екстремни и комични предизвикателства очакват двойките този уикенд по NOVA

Познания един за друг, издръжливост и проява на голям синхрон очакват двойките в „Един за друг“ тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA. След като в последните изпитания Димитър и Доротея не се представиха достатъчно добре и напуснаха предаването, седем двойки продължават в надпреварата, доказвайки силата на отношенията си.

Ясна е четвъртата отпаднала двойка от „Един за друг“

В своето предизвикателство миналата събота жените се изправиха пред задача за сглобяване на стол само с  инструкциите на половинките си. След тях мъжете тичаха на високи токчета по движеща се пътека, събирайки вещи на партньорките си, а неделната обща игра разкри колко добре всички участници се познават помежду си.  

Поредни елиминации в „Един за друг"

Тази седмица зрителите на NOVA ще станат свидетели на една изключително забавна надпревара с времето. На мъжете ще се наложи да проявят голямо търпение и добри познания за своята половинка и съвместния им живот. Качени в кола, въртяща се на 360 градуса, те ще трябва да дадат правилен отговор на лични въпроси, които ще доведат до правилното решение на уравнение. Кое действие ще се окаже най-сложно под натиска на времето в играта, ще стане ясно тази събота.

Напрежението в „Един за друг“ расте

В своето изпитание жените поемат командването и ще имат нелеката задача да изградят стратегия и най-точно да насочат мъжете си. Те от своя страна ще трябва да им се доверят напълно, ако искат да спечелят заложената сума. Без да виждат какво правят, мъжете ще демонстрират сила и съобразителност в надпревара с времето. Заредени с хъс за победа, двойките ще разкрият дали притежават необходимия синхрон, за да се справят с поредното препятствие по пътя към победата.

Какво отборно предизвикателство очаква още участниците и как ще се справят с различните игри, не пропускайте да видите тази събота и неделя, 4 и 5 април, в 20.00 по NOVA.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.