Гледайте криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Борис още е в шок от тайната среща между Лора и Драго, която е видял с очите си предната вечер, благодарение на информацията от Ива. Сънува кошмари, измъчват го хиляди болезнени въпроси и очаква Лора да му признае за случката. Тя, обаче, прикрива истината, притеснена от реакцията на Боби. Угризенията, че е излъгала, я смазват, въпреки чистите ѝ намерения – отишла е да се види с Драго, за да му изясни, че миналото си е минало и тя няма никакво намерение да се връща там. Ще намери ли начин да признае пред съпруга си и да му обясни целта на срещата?

Ива извършва непростимо предателство в „Братя“

Неприятностите за Борис не свършват. Докато следи Боксьора, той прави разкритие, което ще го накара да излезе извън себе си. Какво ще види?

Ива е поласкана, когато в агенцията се получава пратка с луксозен подарък и романтична бележка. Тя е на върха на щастието, защото преди това е видяла същата кутийка на бюрото на Денис в неговия офис. Завладява я надеждата, че може би в него вече се пораждат чувства, които тя така жадно чака. Приятна или неприятна ще бъде изненадата за нея?

Башар Рахал и Искра Донова: В „Братя“ ние сме най-големите предатели

Калин и Борис с ужас разбират, че Гаврилов е къртицата на Денис в ГДБОП. Информацията достига до тях съвсем случайно, докато отново търсят контакт с Лина. Уплашено, момичето се издава, опитвайки да се отскубне от следователите. Как ще реагират двамата и какви стъпки ще предприемат в отдел “Наркотици”, предвид сложната и опасна ситуация сред колегите им?

Не пропускайте новия вълнуващ епизод на „Братя” – тази вечер от 22:30 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY