Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Истината, че жената на живота му е била в обятията на Драго, смазва Борис до краен предел. Вече сигурен, че бебето не е негово, той се изправя пред драматичен избор за съдбата на семейството си. Какво ще е окончателното му решение за бъдещето на връзката им с Лора?

Чие е бебето на Лора в „Братя“?

Денис още не може да се примири с “изчезналата” си пратка наркотици, която очевидно е присвоена от известния наркобос Пламен Райков. Топал пресреща мафиота и му поставя ултиматум да си уредят сметките, докато не е станало късно. Каква ще е реакцията на Райков и ще предотвратят ли двамата задаващата се нарковойна за преразпределение на територии и влияние?

Ива е напълно отчаяна от решението на съпруга си да я изпрати на село при нейни роднини. Тя съзнава, че е извършила голямо предателство и много съжалява, но прошката на Калин вече изглежда като загубена кауза. Ще има ли сили да издържи наказанията му?

Нов пълен обрат в „Братя“

Симеон продължава да търси лаптопа на Боксьора, където са съхранени провокативни видеа и снимки на Вики. Момчето получава неочаквана помощ за търсенето на устройството, но си навлича подозрения, които създават все по-голяма опасност за него. Кой го взима на прицел и какви са намеренията му?

Не пропускайте да видите в епизода на „Братя” тази вечер, от 22:30 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY