Критични случаи ще обединят приятели и врагове в „Св. Анастасия“

Интриги, борба за власт и екстремни ситуации ще въвлекат лекарите на „Св. Анастасия“ в мрачен сюжет с неясен край. В желанието си да се добере до директорското място, доцент Мазов ще използва цялата информация, с която разполага, за да компрометира своите колеги. В надпреварата за овакантеното място ще се впусне и професор Цонев, който все още се надява да се завърне на познатия и значим пост. Събирайки информация за Фотев, Васко отново ще успее да създаде интриги в болницата, които този път ще прераснат в измислен любовен триъгълник.

Любомира Башева: В този сезон на „Откраднат живот“ Нора е изправена пред големи дилеми

За други дилемата в емоциите ще бъде по-истинска от всякога – въпреки опитите си да намери път към доктор Хаджихристев, Кая отново ще се почувства изгубена. Дали разбитото й сърце ще потърси утеха на друго място, зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“ по NOVA.

Притеснен от изчезването на доктор Чилингирова, Тасев ще се опита лично да я открие и да разбере какво се случва с нея. Безизходната ситауция ще го провокира да заложи всичко на карта и да извърши немислимото.

Медиен скандал и изненадващи рокади в „Св. Анастасия“

Критични случаи с пациенти ще обединят врагове, бивши двойки и разколебани в доверието си колеги, напомняйки им за смисъла на човешкия живот. Дали лекарите ще успеят да се върнат към значимите отношения? Колко струва властта в „Св. Анастасия“? – зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“ от вторник до четвъртък, в 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY