Темите и гостите в сутрешния блок от 6.00 ч. по NOVA

Ще се състави ли скоро правителство или се задават нови избори? Коментар на Мира Радева, Антоний Гълъбов и Росен Карадимов. 

Побой и обир във Врачанско. Четирима нападнаха две възрастни жени в дома им и задигнага 12 хиляди лева! 

След огнения ад на магистралата! Как ще се организира движението и какви са щетите по трасето? Румен Бахов ще включим на живо.

Какъв процент от ваксинираните с „АстраЗенека”  получават усложнения? И как продължава масовата имунизация у нас? За разхлабването на мерките и идва ли краят на третата вълна -  ще ни гостува директорът на „Пирогов” проф. Асен Балтов.

Мъж под карантина за лечение на COVID-19 е бил председател на секционна комисия на вота в Берковица! На живо – защо е напуснал дома си и поставил ли е в риск околните? 

COVID сектор за родилки заради ръста на бременни с коронавирус в Стара Загора. На живо – каква е организацията и какви грижи се полагат за тях? 

Отново в клас! Как ще започне присъственото обучение за учениците?  

Как „Мис България 2019” Радинела Чушева ще представи страната ни на световния конкурс „Мис Вселена” в САЩ?

Кой е Карлос Насар - 16-годишният български състезател по вдигане на тежести, който подобри европейски рекорд при мъжете? 

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в петък, 9 април, от 6.00 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.