Вече четири сезона семейната комедия носи усмивки на зрителите пред малкия екран

„Усещането да работя в „All Inclusive” е супер! Дадох си сметка, че за две астрономически години, сме снимали 4 сезона. Основният каст се познаваме много добре. Ние сме едно голямо семейство.“

Изненадващи любовни срещи предизвикват пълна бъркотия в “All Inclusive“

За почивките All Inclusive

„Покрай сериала се нагледах на това какво се случва из курортите. Не знам дали вече има почивки, които да не са „All Inclusive”. Аз предпочитам да отида на почивка, да седна в ресторант, който съм си харесал, и да ме обслужат.“

За съперничеството за сърцето на една жена

„В живота не ми се е случвало да се боря за една жена с друг мъж. Ако се наложи да се боря за любовта, бих го направил. Но ако трябва да се конкурирам с друг мъж за сърцето ѝ, това означава, че не знае какво иска“, категоричен е той.

Груба провокация срещу бизнеса на Емил и Парушев в „All Inclusive”

Покана за театър

Зрителите могат да гледат Явор Борисов на сцената на Сатиричен театър „Алеко Константинов“. В момента му  предстои премиера с Тони Угринов – пиеса на Флориан Зелер „Само час спокойствие“.

„Съдбата ми даде шанс с това представление да ме срещне с Къци Лафазанов, който е прекрасен. Това е най-добрият човек, който познавам!“, категоричен е той.

Какви са плановете на Явор Борисов за бъдещето, гледайте във видеото на „На кафе“.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.