Актьорът открехна завесата към предстоящото в четвъртия сезон на комедийния сериал

„Господин Парушев този сезон влиза в изненадваща роля. Нещата се въртят около една голяма любов. Той ще изпадне в едни такива странни състояния. Ще покаже много различни черти на характера си. Надявам се на зрителите да им хареса. Разбира се, акцентът пада и върху голямото му приятелство с Емил, което се утвърждава все повече. Темата за истинското приятелство отново е силно засегната в сериала“, разкрива Петър Калчев.

Неочакван гост преобръща играта в „All Inclusive“

За истинското приятелство, безценното време и новото професионално предизвикателство

„Слава Богу, все още имам приятелства от детството си. Най-ценните хора се отсяват с времето и остават двама-трима души, на които знаеш, че по всяко време можеш да се обадиш. Пазя ги в сърцето си!“, категоричен е актьорът от Сатиричния театър „Алеко Константинов“.

Явор вдига залога в “All Inclusive“

„С годините времето ни става все по-ценно и все по-малко. С годините човек преценява на кого да отдели повече внимание и кои не си заслужават. Обичам интересните хора, чешитите, защото са на изчезване. Хората станаха много сиви и скучни. Всеки бърза за някъде.“

„От 1 юни съм част от трупата на Сатиричния театър „Алеко Константинов“. Много съм щастлив, че реших да предприема тази стъпка в моята кариера. След 20 години в Малък градски театър „Зад канала“ реших, че е време за промяна в моя професионален живот“, сподели Петър Калчев.

Гледайте „All Inclusive” всеки петък от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.