„Още в първия сезон си направихме една хубава разходка в Царево и установихме, че си пасваме идеално“, разкриха актрисите

„Усетихме, че имаме много общи черти в характера и се разбираме. Елена много ми помага със съвети в работата, за което много ѝ благодаря. Станахме си добри приятелки. На моята героиня Надето в сериала не ѝ върви много в любовта, но на мен в истинския живот ми върви. Щастлива съм, имам любов до себе си“, споделя Йоанна.

Ще предаде ли Парушев своята любима на полицията?

„Бях се записала да следвам „Бизнес управление“, защото прецених, че трябва да погледна по-сериозно на нещата в живота. Не съм сигурна защо го направих при положение, че винаги съм обичала артистичните дейности – да рисувам и да танцувам. В един момент получих обаждане, което първоначално помислих за телефонна измама. Звъняха ми за кастинг и то за по-главна роля в сериал. Започнах да мисля варианти, за да отбия разговора. До момента, в който разбрах, че ми се обаждат от продукцията на Краси Ванков. Две-три години по-рано бях участвала като епизодик в друга негова продукция. Оттам са имали данните ми. Доста се ошашках. Чудех се дали да приема или не. Помолих ги да ме изчакат няколко часа, за да помисля. Но си казах, че ще отида от любопитство. Отидох самичка, бях много притеснена и нямах търпение всичко да свърши. Когато паркирах пред вкъщи, ми се обадиха отново и ме помолиха да се върна. Докато шофирах обратно, си казах, че ме викат за някаква формалност, защото ми бяха казали, че ще се обадят след седмица. Запознах се лично с Краси Ванков и той директно ме попита дали мога да поема ангажимент за месец и половина. Впуснах се спонтанно в предложението и така попаднах в „All Inclusive”, разкрива младата актриса.

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

„Когато с Ненчо видяхме Йоанна, ни стана ясно, че ще си паснем. Изобщо не сме си мислили дали е учила  актьорско майсторство. В четвърти сезон моята героиня Мариана решава да се занимава сериозно с фотографската дейност. Има големи надежди и очаквания, и е много концентрирана“, споделя Елена Атанасова.

„Единственото, което мога да разкрия за предстоящите финални епизоди на „All Inclusive“ e, че предстои голям обрат в отношението на екранната ми майка към мен“, допълва Йоанна.

„Вече четири сезона се забавляваме страхотно. Дори си имаме наш си изграден език. Имахме една интересна история още от първи сезон, когато Ненчо още си имаше любовница и ми я представи като братовчедка на Пацо. Тогава снимахме през месец май и си спомням, че когато влизахме във водата, зъбите ни тракаха. А трябваше да играем, сякаш е разгара на лятото“, разказва Елена Атанасова.

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

„Аз също си спомням една случка, свързана с водата, от настоящия сезон. В една от сцените режисьорката Боя Харизанова дойде при мен и ми каза: „Йоанка, много извинявай, но ще трябва да те потопим цялата под водата“. Отвърнах, че няма проблем, защото си представих някоя екстремна сцена. Оказа се, че трябва да се задържа под вода достатъчно време, за да може Ненчо да си стигне до позицията край басейна. Да речем около 10-15 секунди. Идва сцената, гримьорките ми казват, че трябва да справя на един дубъл. От притеснение изплувах почти веднага. Видях, че Ненчо изобщо не е стигнал до басейна. Направихме втори дубъл и се случи същото. Накрая стиснах зъби и толкова много време прекарах под водата, че от екипа са се чудили кога ще изляза“, споделя Йоанна Начева.

Не пропускайте финала на четвърти сезон на „All Inclusive” на 10 декември от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.