Припомнете си епизода на "Полицаите от края на града" тази вечер 21.00 ч. по NOVA

Пацо, Калата и Крис се заемат с нов заплетен случай. Ще бъдат внедрени като "сексуални маниаци" със задачата да изобличат и заловят серийна убийца. Общото между жертвите е, че всички те са посещавали групова терапия по сексуална пристрастеност.

В семейството на Пламенов новините са много и различни. Криси иска да замине да живее и учи в Англия, за да забрави Крис, а Пацо и Нели правят опит да осиновят Мира, за да й осигурят "нормална семейна среда". Условието е тя да си води видео дневник, а дамата от социалните ще прави ненадейни проверки, за да се увери с очите си, че те действително са "изрядно семейство". Но дали необичайна полицейска спецакция и неочаквана поява на труп в съседната къща, с който Нели и Джиджи ще се опитат да се справят "незабелязано", няма да осуетят добрите им намерения?

Не пропускайте поредната доза комични ситуации в епизода на „Полицаите от края на града“ – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.