Гледайте „Хотел за кучета“ от 13.00 ч. и „Фалстарт“ от 15.00 ч.

Тази събота следобед зрителите на NOVA ще се запознаят с вълнуващата история на 16-годишната Анди и по-малкия й брат Брус, чиито нови настойници им забраняват да имат домашен любимец. Анди трябва бързо да прояви изобретателност и да намери нов дом на кучето им Фрайдей. Находчивите деца попадат на изоставена сграда, която превръщат в 5-звезден кучешки рай за Фрайдей и всичките му опашати приятели. След като лаещите кучета събуждат подозренията на съседите, Анди и Брус ще трябва да използват всичките си умения, за да не бъде разкрита тайната им. Главните роли в „Хотел за кучета“ са поверени на Ема Робъртс, Джейк Остин и Лиса Кудроу.

 

 

По-късно от 15.00 ч. Матю Макконъхи ще се превърне в принца на мечтите в комедията „Фалстарт”. Забавленията и доброто настроение в ефира са гарантирани, тъй като в любовните приключения му партнират звездите Сара Джесика Паркър и Зоуи Дешанел.

Зрителите ще видят Матю Макконахи в ролята на 35-годишен ерген, който все още живее с родителите си. Съпрузите Ал и Сю наемат специалистката по съблазняване Пола да прелъсти сина им Трип, като целта е да го убеди да се изнесе от дома им. Неочаквано Пола и Трип се влюбват, но любовта им е подложена на изпитание, след като приятелите му случайно разбират истината за нея. Каква е цената на истината и колко силна е любовта?

Не пропускайте „Хотел за кучета“ от 13.00 ч. и „Фалстарт“ от 15.00 ч. по NOVA.