Гледайте „Живот наопаки“ от 12.30 ч., „Любов в Уитбрук“ от 14.15 ч. и „Дароу и Дароу: Музикално убийство“ от 16.10 ч.

Неделният киноследобед ще стартира с комедията на „Живот наопаки“, която ще разкаже историята на Джими Адамс, вицепрезидент на хедж фонд, който губи работата си и се принуждава да работи като сервитьор в местна закусвалня. Там той се сприятелява с Едуард, бивш майстор на скара, който му дава тежки уроци за живота, финансите и оцеляването. Може би Едуард ще се окаже правилният ментор, от който има нужда Джими, за да развие пълния си потенциал.

 

 

По-късно от 14.15 ч. романтичната комедия на режисьора Джон Брадшоу ще запознае зрителите с Аби – амбициозна бизнесдама, пред която се открива възможност да реализира кариерата на мечтите си в Лондон. Но когато по необходимост се завръща в родния си град, за да помогне на семейния бизнес и среща перфектния мъж, нейната страст към рисуването се разпалва отново, което й дава нов поглед върху живота и любовта.

В 16.10 ч. зрителите ще се запознаят с криминалната мистерия „Дароу и Дароу: Музикално убийство“, разказваща за това как едно просто предложение за правен съвет се превръща в най-голямото предизвикателство в адвокатската кариера на Клеър Дароу. Когато новият й приятел, окръжният прокурор Майлс Страсбърг, я запознава с по-малката си полусестра, певицата Фийби - тя току-що е завършила първия си албум и се страхува, че може да е преотстъпила правата си на бившия си продуцент. Той заплашва да унищожи записите, но е открит мъртъв в студиото си, а полицията намира достатъчно доказателства и мотиви, за да арестува Фийби… Работейки рамо до рамо с Майлс, Клеър се заема да разкрие истината, която стои зад престъплението.

Не пропускайте „Живот наопаки“ от 12.30 ч., „Любов в Уитбрук“ от 14.15 ч. и „Дароу и Дароу: Музикално убийство“ от 16.10 ч.