Не пропускайте най-новото музикално шоу за имитации, което стартира тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA

Продуцентът Маги Халваджиян е гост в студиото „На фокус с Лора Крумова“, където часове след старта на комедийното шоу „С Рачков всичко е възможно“ и броени минути преди началото на звездното предаване за имитации „Звездите в нас“, коментира успешния телевизионен сезон за NOVA. Той признава, че от 25 години е на избори за зрителския вот с предавания и то два пъти годишно – за пролетния и за есенния сезон.

„Изключително съм доволен от шоуто „С Рачков всичко е възможно“, което се излъчи в събота вечерта по NOVA. Беше изключително смешно, което ни беше и целта. Изключително приятна атмосфера, хората в залата умираха от смях, а такова нещо не бях виждал от години да се случва. Радвам се, че гледах и предварителните данни, че сме били и конкуренцията. Бяхме на избори и взехме по-добрия дял. Някои хора се дразнят от рейтингите, но те са критерии дали си успял с това, с което си се заел. Всеки един от нас работи, за да направи нещо по-добро. Рейтингът показва колко хора са те гледали. Ако са те гледали повечето хора, значи си направил успешен продукт“, пояснява продуцентът.

Тази вечер започва шоуто за имитации „Звездите в нас“, в което част от журито е Софи Маринова. Изключително популярната певица до този момент никога не е била жури.

Тита: Всички ще се забавляваме със „Звездите в нас“ – различното и позитивно шоу за имитации

„Когато й се обадих и я поканих да бъде част от журито, тя бе притеснена какво ще говори. Но тя е правила тези неща, има ухо… Чувствителна е, сладка, първична и това й е чара. В първото предаване беше много стресната докато се ориентира в обстановката, но тъй като сме заснели и второто предаване, в него ще видите една съвсем различна Софи Маринова. Тази вечер зрителите ще я видят леко смутена, но се постарахме още в първия лайв да я по разчувстваме. В журито са Виктор Калев, Софи Маринова, Дони и Тита, докато водещите са Ненчо Балабанов и Мария Игнатова. Всички тези хора са били пряко свързани с „Капките“ и затова ги взех за жури и водещи. Мария беше част от първи сезон, а Ненчо спечели „Като две капки вода“. Софи Маринова е била два пъти участник в предаването“, споделя мотивите си за избор на жури и водещи на новото музикално шоу Магърдич.

Кои са трите разлики между „Звездите в нас“ и „Като две капки вода“?

„Първата съществена разлика е, че в новото шоу са отбори, докато в „Капките“ са индивидуални изпълнители. Например имаме отбор на Елвис Пресли. Той е от трима човека, но те имитират един изпълнител. Втората разлика е, че имаме един образ през цялото предаване. В „Капките“ ти се падат да имитираш различни образи, докато в „Звездите в нас“ ако си дошъл да имитираш Елвис Пресли, то ти си в този образ от началото докрай. Разбира се, изпълняват се различни песни, но от фенове на определен артист. Изненадахме се, тъй като има доста добри имитатори. Третата разлика е, че участват непопулярни хора, които не са стъпвали на сцена. Форматът „Като две капки вода“ е за популярни хора - звезди, които почти всички ги познават, докато в новото шоу може да пееш, но не си звезда. Изненадах се, тъй като дойдоха хора с различни професии и нямат нищо общо с пеенето. Например имаме една участничка, която е охрана в стратегически обект, имаме фризьори и всякакви хора, които искат да пеят и обожават някоя звезда. Единственият ни проблем, с който се сблъскахме при подготовката за предаването е, че трябва да направим отбор от трима. Например идва момче, което имитира страхотно Рей Чарлс, но не идват още двама и няма как да сформираме отбор. За съжаление такива хора отпаднаха и не успяхме да ги вземем в шоуто, защото не може да направим отбор“, разказва повече за шоуто за имитации продуцентът.

Мария Игнатова и Ненчо Балабанов: „Звездите в нас“ ще бъде невероятно шоу

„Шоуто се казва „Звездите в нас“, тъй като звездите са в тези хора. Тоест, участниците искат да бъдат тези звезди. От 10 години ми казват: „Стига с тези известни в „Капките“, дайте ни обикновени хора. Много добро е шоуто и ще видите как обикновените хора се справят. Някои от тях са супер шашнати, а други се държат абсолютно професионално, което много ме учуди“, разкрива Маги Халваджиян.

„От няколко години за мен политиката сякаш се случва на друга планета. Ядосвам се, а през последните години не чувам и платформи“, коментира спиралата от избори на избори, в която се оказа страната ни Халваджиян.

Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Дони ще оценяват участниците в „Звездите в нас“

„Фен съм на президентските републики, но смятам, че на балканските държави не може да съществува заради манталитета ни. В бивши тоталитарни държава, сред които сме и ние, това е абсурд. Всички сме наясно, че в България гражданско общество няма. То е толкова крехко, едва надигащо главица, заедно с корумпирани медии, които подкрепят статуквото. Мисля си, че при тези обстоятелства една президентска република ще ни закопае тотално. При такива обстоятелства Президентът ще може да прави каквото си поиска. Това е поради липса на контрол, липса на гражданско общество и цялата власт ще се концентрира в ръцете на един човек“, споделя мнението си продуцентът за референдума за смяна на системата.

„Помня режима на тока, купонната система и опашките по магазините за кисело мляко. Спомням си опашките с денонощия по бензиностанциите. Можем да правим предаване и на свещи, но трябва да има ток, за да си пуснеш телевизора. Не знам с какво може да бъде стреснат този народ. Той е в стрес през последните 30 години, а преди това още 40 години, но тогава не го разбираше. Не ми се иска през 2023 година да преживяваме някакви неща, които си мислехме, че са останали години назад във времето.“

Продуцент на „Звездите в нас“ е Магърдич Халваджиян (Global Films), а предаването е по лиценз на един от най-новите британски музикални формати – “Starstruck”. Първият сезон на шоуто стартира по ITV началото на тази година. След успеха му, предстои премиера на предаването и в още няколко държави по цял свят.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.