„Ако някой има претенцията да се качи на сцената, трябва да се бори, за да остане на нея“, категоричен е той

Добрин Векилов - Дони е част от журито в най-новия музикален формат „Звездите в нас“ заедно със Софи Маринова, ТИТА и Виктор Калев. Те ще трябва да оценяват и да определят кои отбори ще продължат в голямата надпревара и кои ще отпаднат още след първото си излизане на сцената. 

Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Дони ще оценяват участниците в „Звездите в нас“

„Всеки следващ формат, в който журирам, ме прави по взискателен. Защото отношението към таланта трябва да бъде такова. Ако някой има претенцията да се качи на сцената, трябва да се бори, за да остане на нея. Също трябва да бъде готов да носи на критика. В интерес на младите хора е да носят на критика. Често журирайки, ни се е налагало да казваме тежки истини. Попадали сме на хора, които изобщо не са за тази професия. Когато им съобщиш нещо подобно в очите, може да очакваш най-различни реакции. Например, аз бях категоричен с един човек, който щеше да бъде нещастен до края на живота си, ако продължава да се опитва да прави това. Вероятно той има много други скрити таланти, но това не е неговият път. Съобщих му го по много елегантен начин, но становището ми беше ясно. Той отвърна, че ще следва мечтата си и продължи да се явява на кастинги. Накрая се отказа, но се надявам да е открил своя таланта, заради който си струва да се бори. Ако говорим за музика, мисля, че талантът е определящ за успеха.“

Лили Иванова и Софи Маринова застанаха до Елвис Пресли, Рамщайн и Дуа Липа в „Звездите в нас“

За грешките, които ни учат да вървим напред

„Най-важното в живота ми са моите грешки. Защото са ме научили да съм това, което съм. Добрият анализ на една грешка прави така, че да не я повтаряш, а да се поучиш от нея. Ако някога напиша автобиография, тя ще се казва „Грешките ми“, споделя Дони.

Магърдич Халваджиян: В „Звездите в нас“ обикновени хора се справят с имитации на голямата сцена

„Ако можех да променя нещо в миналото, не бих променил нищо за себе си. Пак бих избрал този път. Бих се оженил за същата жена. Не бих пожелал дете, различно от това, което имам или сценични партньори извън тези, които съм имал. Имал съм огромния късмет да работя с хора, които до ден днешен харесвам“, категоричен е той.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.