Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Изгубени в морето от въпроси или наградени в царството на верните отговори? Какъв ще е изходът в играта днес, гледайте довечера  от 18:00 часа по NOVA. А дотогава се запознайте с четиримата играчи в днешното състезание:

Стефан Георгиев е на 32 години. Софиянец, щастливо женен от скоро и запален футболен фен. Обича да пътува и опознава прекрасните кътчета на България, в компанията на жена си. Стефан се прицелва в сумата от 20 000 лв., с която иска да заведе половинката си на екзотичен меден месец.

Програмист, специалист човешки ресурси, мениджър логистика и учител ще премерят знания в „Голямото преследване”

Георги Петков е на 47 години, от София. Завършва специалност в сферата на икономиката и съвсем естествено се реализира на професионалното трасе като търговец. Като истински играч, Георги има големи очаквания. Той иска да закове сумата от 100 000 лв., с която да почерпи щедро близки и приятели.

Милен Здравков също е от София и е на 37 години. Успешно довежда докрай висшето си образование в специалност „Туризъм”. Към момента работи като управител на клон на телекомуникационна компания. Влиза в „Голямото преследване”, за да спечели пари, с които да успее да отиде на мач на футболния клуб „Реал Мадрид”.

Студент, IT специалист, счетоводител и финансист влизат в схватка на знания в предаването „Голямото преследване”

Още един софиянец на хоризонта – Никола Пенев, който е на 39 години. Работи като инженер експлоатация. Уверен е, че има добри познанията в сферата на спорта, музиката и политиката. В никакъв случай не иска да му се падат въпроси от областта на физиката и химията, но дали късметът ще е на страната на Никола?

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.