Мирослава и Веселина от Непобедимите ще се борят за своето оцеляване

Състезателите от Безстрашните и Супергероите за четвърта поредна седмица се изправиха едни срещу други във втора номинационна битка в “Игри на волята: България”. Те се сражаваха щит в щит върху понтон, от който трябваше да избутат противника си във водата. Супергероите първи спечелиха 8 точки, нужни за победа, и успяха да опазят племето си от съвет и тази седмица.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 6 октомври

Стратегията на Безстрашните, с която разпределяха опонентите, се оказа пагубна за тях. Още в началото на битката Супергероите ги поведоха с 3 точки, а всички опити на жълтото племе да обърне резултата се оказаха безуспешни. Те завършиха битката с 2 точки по-малко от противниците си, което ги остави на второто място, застрашаващо целостта на племето им.

Супергероите с безапелационна победа в “Игри на волята: България”

На Дивата река Непобедимите решиха да намерят виновника за вчерашната си загуба на Арената, което ги раздели в мненията дали контузията на Звезделина е истинска, или оправдание. Те се срещнаха с водещата Ралица Паскалева за четвърта поредна седмица край огъня на племенния съвет, за да изяснят това очи в очи. След разпределение на гласовете, Звезделина се спаси, а Мирослава и Веселина ще се борят за оцеляването си в състезанието в утрешната битка.

Арената от “Игри на волята: България” се пренася в Сердика Център този уикенд

Кого ще изпратят Безстрашните на битка за спасение? Какви тежки думи ще си разменят на племенния съвет? Защо Чакалов ще се обърне срещу Михаела? Какво ще породи техния конфликт? Първата двойна елиминация за сезона - тази вечер в 21:00 ч. само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.