Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Смелост, бързина и познания в различни области на живота. Това е печелившата формула за победа в играта „Голямото преследване”. Запознайте се с новите четирима участници, които се впускат в играта:

Телекомуникационен инженер, търговец, икономист и бизнесмен в надпревара на познания в „Голямото преследване”

Златина Димова е на 44 години от Бургас. Завършва икономика, но работи като маркетиг специалист в голяма българска козметични фирма. Златина иска да спечели 10 000 лв, с които да си купи нова кола.

Стоян Иванов е на 33 години от Попово. Завършва висше образование в специалност „Статистика и иконометрия” и в момента е успешно реализиран като статистик – анализатор на база данни в американска фирма. Стоян признава, че обича математиката и статистиката и затова работата му върви с лекота. Има интерес към книгите с историческа тематика. Над 20 години вече е верен фен на италианския футболен клуб „Рома”. Стоян успява да учреди фенклуб на отбора в България и много се гордее с това постижение. В играта „Голямото преследване” идва, за да спечели 7777 лв., с които да ремонтира новия си апартамент, както и да отиде на екскурзия до Италия или Швейцария.

Редактор на книги, бизнес анализатор, отговорник склад и директор на болница показват знанията си в „Голямото преследване”

Антонио Коларов е на 24 години от Сандански. Завършва „Политология”. Към момента работи като касиер-приемчик в тото пункт. Антонио създава фейсбук страницата „Коментарник”, в която се обсъждат новини от град Сандански и областта. Със страницата Антонио иска да бъде в помощ и подкрепа на съгражданите си. От играта „Голямото преследване” участникът иска да си тръгне с по-голяма сума пари, за да може да реставрира наследствена къща.

Панчо Смоленов завършва „Финанси”, в момента следва „Право” в НБУ – София. Работи като анализатор на риска в борса за криптовалути. В сериозна връзка е и ще се бори за сума от 10 000 лв, която ще използва за предстоящата си сватба.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.