От този етап на надпреварата публиката в студиото има решаващия вот

​Тази вечер със страхотен и бляскав спектакъл премина първият четвъртфинал на „Звездите в нас“. От този етап на състезанието до финала решението кои отбори продължават напред и кои се разделят със звездната сцена, е в ръцете единствено на публиката в студиото. Със специален QR код феновете на предаването избраха първите пет отбора, които зрителите ще могат да гледат на полуфинала на имитаторската надпревара. Звездното жури има право да дава своите коментари и да насочва публиката след всяко изпълнение, но няма право да гласува на финала на епизода. 

ГАЛЕРИЯ: "Звездите в нас" - на 30 октомври

На сцената водещият Ненчо Балабанов посрещна седемте отбора, които достигнаха до този кръг на състезанието, а на финала звездното жури обяви и кой е осмият отбор, който се връща в надпреварата. Дони, ТИТА, Софи Маринова и Виктор Калев бяха единодушни в решението си да върнат отбор „Лили Иванова“, който отпадна по тяхно решение още в първото шоу за сезона.

Холивудска звезда участва в журито на „Звездите в нас“

Отборите „Лейди Гага“, „Елвис Пресли“, „Софи Маринова“, „Елтън Джон“, „Бруно Марс“, „Селин Дион“, „Веселин Маринов“ и „Лили Иванова“ се изправиха в решаваща битка един срещу друг. Със страхотни изпълнения, артистични умения и огромен талант те изправиха публиката пред изключително труден избор. „Публиката е взела най-правилното решение и ние сме сигурни в това“, сподели Софи Маринова секунди преди водещият на формата да обяви резултатите.

Журито на „Звездите в нас“ за първи път с единодушно решение

Напред към полуфиналите продължиха отборите „Селин Дион“, „Елтън Джон“, „Бруно Марс“, „Лили Иванова“ и „Веселин Маринов“. По думите на журито всички тези участници бяха успели да покажат още нещо на под прожекторите, да доусъвършенстват сценичното си поведение и певческия си талант и да надградят имитацията на идолите си. Петнадесетте изпълнители ще се изправят отново едни срещу други в първия полуфинал, в края на който всеки от отборите ще изпрати на финала по един свой представител, избран отново от публиката.

Журито допусна три отбора към следващия кръг на „Звездите в нас“

Кой ще е вторият отбор, който ще се завърне в музикалната надпревара? Кои пет отбора ще изпрати публиката на полуфинал? Кои песни ще чуем от отборите на сцената? Как ще оцени журито изпълненията? - Зрителите на NOVA ще разберат следващата неделя от 20:00 по NOVA.

Фото кредит: NOVA/Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.