Певицата споделя мнението си за ролята на журито в звездното шоу за имитации „Звездите в нас“, чийто финал предстои тази неделя вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тита разказва за емоциите си и за ролята си като част от журито на „Звездите в нас“ специално за „На кафе“. На 11 декември, неделя вечер от 20.00 ч. ще се проведе Големият финал на първото издание на предаването за звездни имитации по NOVA.

Изпълнителката признава, че е щастлива и доволна от това, което е показала в ролята на жури. Впечатлена е от участниците, които за пореден път са представили и разкрили таланта си на сцената, и са я заредили с положителна емоция преди празниците.

Дава ли криле на хората, базирайки се на опита си?

„В детските си години бях много срамежлива, затова се радвам, че имаше хора, които да ми подадат ръка, да ми дадат хъс, за да мога да повярвам в себе си. Знам колко е важно това ако искаш да се занимаваш с музика и имаш талант. Според мен по-често трябва да подаваме ръка на талантливите хора“, коментира Тита.

Трима от финалистите от „Звездите в нас“ споделят емоциите си преди Големия финал на шоуто

В подготовката за нови творчески проекти

„Напълно са ясни целите за следващата година. Всичко вече е планувано. Очакват се готини песни, с докосващи клипове. Към края на януари предстои да излезе една такава песен, която е направен от душа и сърце. Нямам търпение да творим и да радваме хората“, споделя плановете си младата изпълнителка.

Къде и с кого ще прекара празниците певицата?

„Решила съм тази година да прекарам празниците с близките си хора. Предишните години когато бях на сцената с Криско, нямах тази възможност. Сега съм решила да поставя близките си пред себе си и да им покажа, че значат повече за мен. Надявам се на хубави и щастливи празници със семейството ми“, признава Тита.

Трима от финалистите от „Звездите в нас“ – кои ще бъдат дуетните им половинки на финала?

Какви са уроците, научени от нея през 2022 година?

„През последната половин година претърпях няколко вътрешни трансформации. Научих се да  оценявам себе си, да се боря за нещата, които искам и научих уроците си. Беше хубава година и съм доволна, но вярвам, че следващата ще е още по-добра.“

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.