Тази вечер един от шестимата финалисти ще грабне наградата от 50 хиляди лева

Броени часове преди финала на „Звездите в нас“ водещите на формата Ненчо Балабанов и Мария Игнатова гостуваха в студиото на „На фокус с Лора Крумова“, за да повдигнат завесата за това какво да очакват зрителите на любимото шоу за имитации.

„Всеки индивидуален финалист, освен едната своя самостоятелна песен, която ще изпълни, ще има и втора песен заедно със звездна дуетна половинка. Сред имената, които можем да издадем са Рафи, Маги Джанаварова, Наско Колев, Богомил Спиров. Ще бъде много интересно и отново ще бъде в два етапа. Няма да има нищо лесно. Дори на самия финал, когато са преминали всички други битки и са излезли извън отборите си, като самостоятелни изпълнители, пак няма да им бъде лесно! Но ще бъде много забавно!“, обещава Ненчо Балабанов.

„Звездите в нас“ с бляскав финал тази неделя от 20:00 ч. по NOVA

„И в двата етапа публиката в залата ще гласува и ще реши кой да стане големия победител“, пояснява Мария Игнатова.

„„Звездите в нас“ е гениално предаване, защото дава шанс на хора, за които сцената е голяма мечта и имат талант, да го покажат пред цяла България, а и извън нея“, категоричен е Ненчо Балабанов.

„Участниците се каляваха през цялото време, докато излизаха на сцената. В началото им беше по-лесно, докато бяха в отбори. След това обаче идва моментът, в който трябва да се бориш срещу този отбор. Самостоятелната изява е много по-различна. В нея няма как да се покриват взаимно при евентуална грешка. Но излизайки сам, въпреки подкрепата на балета Funky Monkeys, които много помагат, нещата са много по-трудни. Удивен съм от всички участници, затова колко подготвени излязоха на тази сцена, а много от тях никога не са го правили. Нито са били пред камери, нито под такова осветление, пред публика на живо. А опасността изведнъж да се притесниш не е никак малка. А тези хора се представиха така, сякаш цял живот са репетирали за този миг“, допълва водещият.

Тита: По-често трябва да подаваме ръка на талантливите хора

Предава ли се таланта по рождение, имали ли са самите сценична треска и каква е разликата между съжителството с брак или без брак?

„Никога не съм имал сценична треска. От малък, откакто се помня, на семейни събития – на сватби или на рождени дни, винаги си имам някаква програма“, спомня си Ненчо. И допълва: „Моят син Богомил рисува много добре. Това и учи. Много е талантлив! Възхищавам му се, защото нищо не разбирам от рисуване и не мога да рисувам. Надявам се тази любов към рисуването да продължи винаги.“

Трима от финалистите от „Звездите в нас“ споделят емоциите си преди Големия финал на шоуто

От своя страна Мария Игнатова споделя, че синът й Виктор изобщо не гледа телевизия. „Никога не е проявявал особено голям интерес към нея. Дори наскоро ме попита дали форматът е приключил. Той е много философски настроен. Много хубаво общува, много добре разпознава хората и категорично отказва да бъде в матрицата. Може би аз съм му го предала по някакъв начин. Непрекъснато го хвалят, че е най-възпитаното, най-доброто и лъчезарното дете“, споделя Мария Игнатова.

„Встъпването в брак е символ на сериозността, с която подхождаш във връзката си с даден човек. Иначе нищо не би трябвало да се променя“, категоричен е Ненчо Балабанов.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.