Тя си тръгна от музикалното приключение с наградата от 50 000 лева

В неделя вечер зрителите на NOVA станаха свидетели на блестящия финал на първи сезон на „Звездите в нас“. Шестимата финалисти – Антония, Сонай, Тереза, Христина, Милена и Християн, излязоха за последно на сцената за най-вълнуващата и най-важна имитаторска битка. Всеки от тях имаше възможността да изпълни две песни, а след гласуване на публиката в студиото стана ясно, че с голямата награда от 50 000 лева си тръгва Антония в образа на Тина Търнър.

ГАЛЕРИЯ:  "Звездите в нас" - нa 11 декември (ФИНАЛ)
 

„Не мога да повярвам какво ми се случи в този момент. Благодаря ви! Тази вечер получих най-голямата награда, която може да получи един артист – любовта на публиката! Благодаря на журито и всички участници. А тази победа ще посветя на моята малка дъщеря и на хората, които вярват в мен“, сподели Антония секунди след като водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов я обявиха за големия победител в „Звездите в нас“.

Ненчо Балабанов и Мария Игнатова: Финалът на „Звездите в нас“ ще бъде впечатляващ

Второто изпълнение на шестимата финалисти бе популярен дует, а на сцената до тях застанаха известни български изпълнители. Почетното трето място в надпреварата зае Сонай Хюсеин, който избра да имитира Веселин Маринов за финалното си изпълнение, а приятелката му Атанаска влезе в ролята на Тони Димитрова. Второто място спечели Христина в образа на Уитни Хюстън, която си партнира с Маги Джанаварова като Марая Кери. Антония покори сърцата на публиката в студиото с емблематичния дует на Тина Търнър и Ерос Рамацоти, в който се въплъти един от най-добрите български имитатори и победител в два сезона на „Като две капки вода“ – Рафи Бохосян.

Тита: По-често трябва да подаваме ръка на талантливите хора

Тереза като Джеси Джей плени публиката с дует с Атанас Колев, който се превърна в рапъра B.o.B. До Милена застана тенорът Богомил Спиров, за да пресъздадат заедно великия дует на Селин Дион и Андреа Бочели. На сцената се качи и ТИТА, която застана като Cardy B за последното изпълнение на Християн като Бруно Марс във формата.

Деветдесет участници се впуснаха в музикалното телевизионно приключение „Звездите в нас“. Те излязоха на голямата сцена на шоуто и се изправиха пред публиката и звездното жури, част от което станаха Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Дони. Разделени в тридесет отбора, участниците имитираха своите идоли в продължение на три месеца, през които предложиха на зрителите разнообразие от образи на едни от най-обичаните български артисти и световни величия, изпълнени с много емоция и талант.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.