Новите су-шефове на шеф Ангелов Светла и Никола разходиха зрителите из най-горещата кухня часове преди старта на пети сезон тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

„Ще ви разведем из ресторанта, който тази вечер ще посрещне първите гости. Той е изключително натоварен. Това сигурно е ресторантът, в който телефонът за резервации не спира да звъни. Преминаваме към кухните, оборудвани са на още по-високо ниво. Шеф Ангелов се е погрижил за това. Преминаваме към Пасът, който е нашето жилище тук. Заедно с шеф Ангелов. Тук се оформят последните щрихи от чиниите преди да отидат към гостите“, споделиха те.

Война на поколенията и нов звезден отбор нажежават Hell’s Kitchen тази вечер по NOVA

Тези кухни са с различна гравитация на някои от уредите, а Светла и Никола показаха на зрителите част от менюто, което ще трябва да приготвят участниците тази вечер. Това са т.нар. поширани яйца. Те са измъчили почти всички участници в предходните сезони.

„Една от новостите в този сезон ще бъде участието на т.нар. звезден отбор, съставен от певци, спортисти, артисти, хора, изявили се в телевизионния ефир години наред. Някои от тях готвят толкова добре, че според мен са объркали професията си.

Шеф Ангелов: В новия сезон на Hell’s Kitchen ще има три отбора и много неочаквани изненади

За да спечелят дадена награда сините или червените ще трябва да минат през звездния отбор. Но няма да им бъде никак лесно“, категорични са су-шефовете“, разкриха те.

Още любопитни места от Кухнята на Ада и какво приготвиха су-шефовете пред очите на панелистите на „На кафе“,  гледайте във видеото.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.