Конфликтът между млади и стари се задълбочава и взима нова жертва

Участниците в Hell’s Kitchen тръгват за Перник, където ще хранят кукери и ще пият люта ракия. Отборите на младите и старите ще се изправят в кулинарна битка в желанието гладните им гости от село Чепиново да не ги подгонят с винкел.

Успял в Нидерландия българин е третият изгонен от Hell’s Kitchen България

Победителите ще спечелят  емоционално гостуване в дома на близък приятел на един от готвачите. Срещата ще докара всички до сълзи. В кухнята ще плачат и загубилите, които са изправени пред най-трудното кулинарно изпитание до момента. А шеф Ангелов е толкова разочарован, че чинията на един от участниците полита и се размазва в стената.

Звезди от “Игри на волята” влизат в ресторанта на Hell’s Kitchen тази вечер

Епизодът ще предложи и поредната нагорещена вечерна резервация, която ще се превърне в стрес тест за участниците. В края ѝ ще си тръгне още един готвач.

Пети сезон на най-гледаното кулинарното риалити в българския ефир е белязан с елиминации във всеки епизод. Това гарантира, че никой не може да се скрие зад съотборниците си.

Гледайте епизод 4 на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.