Напусналата кулинарното риалити участничка споделя емоциите и уроците след шоуто

Поредният участник, който напусна кулинарното предаване Hell’s Kitchen България, е Марина Генова от Килифарево, която е републиканска шампионка по тласкане на гюле. Тя сравнително късно се запалва по кулинарията и след участието си в хитовото риалити в ефира на NOVA в „На кафе“ споделя емоциите си вътре и извън шоуто.

„До излизането си от предаването научих много неща. Срещнах се с различни типове готвачи и съм щастлива, че се изправих пред шеф Ангелов, който излъчва някакво величие. Респектът на живо, от него е много по-голям. Трябва да можеш да понасяш критики, които водят до градивност в теб. Има доста неща, които си мислиш, че ги знаеш, но отивайки там осъзнаваш, че не ги знаеш“, признава какво е научила в предаването Марина.

Шампионка по тласкане на гюле напусна Hell's Kitchen

За решението си да се гмурне в света на кулинарията

„Сравнително късно стана това и то защото реших да предизвикам ебе си. В кухнята има различни колективи и хора. Научаваш нови неща и трябва да се развиваш непрекъснато“, обяснява избора си участничката.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки понеделник и вторник от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.