Атрактивната, естествена и забавна участничка, която се превърна в любимка на шеф Ангелов, разказва за приключението Hell’s Kitchen

Цветомира Стоянова от Враца е един от най-младите участници в хитовото кулинарно риалити Hell’s Kitchen България. В последния епизод тя призна, че един от любимите й кулинари е шеф Андре Токев. В „На кафе“ участничката представи любимия си врачански тост, в който включва кашкавал, масло, луканка, домати и айсберг. За кастинга Цветомира се явява с рецепта за баница със сьомга, която е научила от шеф Токев.

За притеснението да се срещне на живо с кумирите си

„Притеснявам се, защото мисля, че ще се разплача особено когато видя и тримата шефове - шеф Виктор Ангелов, шеф Андре Токев и шеф Михалчев. Притеснявам се най-много от шеф Ангелов. Той е строг и като викне в кухнята – изтръпвам“, признава Цветомира.

Цвети разказва, че когато е започнала работа, се е появила със силен грим и дълъг маникюр, но след като е видяла останалите от екипа, веднага е коригирала външния си вид. Скъпсила е ноктите си, за да не падне някой от тях в храната.

Кои са характерните за врачанския край ястия?

„Във Враца правим сърми, но не типичните с кайма, а я заместваме с цяла пържола като плънка. Много са вкусни сърмите и обичам мама да ми ги прави.“

Богомил: Влязох в Hell’s Kitchen с огромно самочувствие

„Най-много обичам да хапвам сладки неща, палачинки… Най-хубавите ги правя аз“, споделя пред репортера на „На кафе“ младата участничка.

Кой е любимецът й от отбора на звездите?

„Това е Роксана, защото слушам нейни песни. Тя не е надута, весела  и забавна е.“

Повече за врачанския диалект, за предстоящия й абитуриентски бал и за уроците, които е научила от дядо си, гледайте във видеото.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.