Поне още един готвач ще напусне най-горещото кулинарно състезание в ефира

Шеф Виктор Ангелов ще подложи участниците в Кухнята на Ада на нова порция изпитания, за да избере най-достойния за наградата от 100 000 лева. Караваните на Hell’s Kitchen ще спрат в село Бъта, където се провежда празникът на шарената сол. Там рецепторите на готвачите ще бъдат тествани с изпитание, включващо загадъчни подправки. Двата отбора ще трябва да готвят ястия с шарена сол, а по-слабо представилите се отново ще се изправят срещу тима на звездите.

Деси Банова-Плевнелиева: Приех Hell’s Kitchen като предизвикателство с много позитиви

Отборът на популярните отново е заплашен от елиминация, ако не спечели предизвикателството на шеф Ангелов. Миналата седмица шоуто напусна една от най-опитните сред тях - Камелия Воче, което показва, че мястото на нито един участник в шоуто не е сигурно. Игра, в която готвачите трябва да познават български филми, песни и пословици само с жестове и рисунки, ще развесели всички, но това няма да продължи дълго и готварското изпитание ще определи дали още една звезда ще си тръгне или двама от участниците ще бъдат заплашени от елиминация.

Клавдия: В Кухнята на Ада няма място за шегички

Вечерната резервация отново ще е изпълнена с обрати и напрежение. Гости в ресторанта ще бъдат български пожарникари, отзовали се първи при опустошителните земетресения в Турция и водещите на „Тройка на разсъмване“ по радио Витоша – Милена, Кирил и Тодор. Важните гости допълнително ще вдигнат залога за готвачите от двата отбора. В края на епизода трима от големите фаворити в шоуто ще се заплашени от изгонване и шеф Виктор Ангелов ще покаже вратата на един от тях.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 часа по NOVA. 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.