Звездната участничка споделя, че готви българска кухня и не си пада по свръхизискани ресторанти

Роксана е участник в Звездния отбор в Hell’s Kitchen България и освен интересен и забавен кулинар, който не спира да провокира шеф Ангелов, популярната попфолк певица може да се похвали и с нова песен. Една от най-обичаните ромски изпълнители в България разкрива пред репортер на „На кафе“ от кого е провокирано и посветено парчето „Шефа“. Свързано ли е с шеф Виктор Ангелов?

„Пускам ново ударно парче, която е с името „Шефа“. Много хора ще си кажат, че може би е свързано с шеф Ангелов, но парчето носи страшен заряд и исках да я пусна много отдавна. Песента е кючек“, разкрива повече Роксана.

„Силно казано мога да готвя. Мога да готвя нормалната храна, която си ядем у дома и която съм научила от баба ми и майка ми. И това е нашата прекрасна българска кухня. Но когато почнем с гурме, признавам, че нищо не разбирам и не знам. Даже не знам и думите, които използва шеф Ангелов. Но мисля, че добре се справям и има още много неща, които да видите“, разказва за участието си в Кухнята на Ада попфолк певицата.

Умишлен саботаж изостря напрежението сред най-добрите пет в Hell’s Kitchen

„Изобщо не си падам по свръх изискани ресторанти. Първо искам като прочета менюто да знам какво ям и второ искам да се чувствам на мястото си“, признава Роксана.

„Трябва да си човек. Такъв се раждаш и няма значение колко си нагоре или надолу. Да правиш добро е признак на това как са те гледали родителите ти. Понякога се чувствам като феята на доброто, която се появява в точното време и точното място при хората, които имат нужда от мен. Но когато на мен ми се е налагало, много рядко се отзовава някой. Има си хора, които не ме оставят нито в лошо, нито в добро, но е рядко като цяло.“

Налага ли вечерен час на сина си?

„Когато аз бях малка имах вечерен час и не го спазвах. Бях черната овца в семейството. На сина ми не му налагам вечерен час, а тормоз когато го търся често. Преди се обаждаше, а сега получавам съобщения от него“, разкрива Роксана.

Цвети: Най-ценното, което взех от Hell’s Kitchen, са приятелите, Черната куртка и знанията

За принца на бял кон

„Мисля, че срещнах човека, който да ме обича и цени такава каквато съм. Човекът, който се влюби в Тони, а не в Роксана. Той сподели, че от 20 години не е изпитвал ревност и си искаше свободата. Но сега започнахме да си говорим по друг начин. Но е сладко, защото не е минало границите. За мен любов ако не се ревнуваме, не е любов. Има проблем да сме постоянно заедно, защото когато правите всичко заедно, то започва да ви омръзва. Добре е всеки да си гледа неговата работа“, разсъждава върху ревността във връзката певицата

Гледай Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.