Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Дали новите участници в играта за познания и услужлива памет ще успеят да проявят самообладание и да разгърнат собствените си знания? За да разберете, гледайте изданието днес, а дотогава се запознайте с играчите:

Иво Геланов на 44 години от София. В продължение на 10 години работи като готвач, но решава да смени професионалното си поприще и в момента практикува дърводелския занаят. Хобита на Иво са  астрономията и авиацията. Всичко, свързано с тези две области на познанието, представлява голям интерес за него. В играта идва с желание да спечели 8000 лв, които иска да използва за пътувания из България.

Главен готвач, специалист фактуриране, машинен инженер и продуктов мениджър мерят знанията си в играта „Голямото преследване“

Жана Славова на 32 години от София. В момента работи като готвач. В свободното си време обича да играе тенис на маса. Жана споделя, че от десет години насам е законен ловец и ходи на лов. Наскоро се омъжва и благодарение на приятелите й сватбата се превръща в страхотно шоу. През изминалата година Жана успява да  посети 6 концерта на големи групи, като дори се  запознава с членовете на немската хеви-метъл група Sodom. Жана се устремява към печалба от 10 000 лв, с която иска да посети Рим, като съчетае пътуването с концерти на „Депеш Мод“ и „Рамщайн“.

Асен Пенелов на 38 години от село Ивайло, област Пазарджик. Завършва висше образование в Тракийския университет в Стара Загора. В продължение на 16 години живее в Англия, след което се завръща в родината  и се занимава с фермерство.  В момента работи като  логистик и е на позиция супервайзър. Асен  мечтае да намери своята  половинка и да създаде семейство, тъй като до момента има прекалено много разочарования в любовния  живот. Участникът идва в „Голямото преследване“ с желание да спечели 5000 лв, за да отиде до Малдивите.

IT специалист, софтуерен разработчик, счетоводител и софтуерен инженер сформират екип в „Голямото преследване“

Константин Радев на 35 години от Ямбол. Завършва висше образование със специалност „Бизнес администрация“ в УНСС.  Живее в София от много време и работи в голяма дигитална агенция като IT специалист. Женен е и има две момчета на 1 и 6 години. Като свое хоби Константин определя уроците по китара. Месец след като започва с тях, има достатъчен прогрес, за да участва в концерт. Константин иска да спечели между 3000 лв и 5000 лв за пътувания.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.