Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

И тази вечер участниците са събрали сила, смелост и знания, с които да се появят на сцената на „Голямото преследване“. Там ги очакват водещият Ники Кънчев и един от петимата Преследвачи. Прочетете повече за играчите днес:

Петър Додов на 26 години от София. Зад гърба си има опит в най-различни сфери. Работил е като спортен трейдър, като помощник-инженер на бригада в САЩ, а в момента е съдебен помощник в Софийски районен съд. В свободното си време Петър играе тенис. Надява се да спечели 10 000 лв за пътуване до Лас Вегас, както и да има възможност да посети мач на „Манчестър Юнайтед“ на техния стадион „Олд Трафорд“.

Инженер, библиотекар, учител и икономист носят багаж от знания в „Голямото преследване“

Саркис Топакбашян на 27 години от София. Завършва бакалавърска степен в специалност „Счетоводстсво“ и магистратура „Одитинг“.  Работи като финансов контрольор в голяма фирма - инвеститор на валута и благородни метали.  От 8 години е обвързан с настоящата си приятелка  и вече иска да се оженят, като планират сватба на брега на морето. Играчът  иска да спечели 7777 лв, защото 7 му е любимото число, а парите ще използва за предстоящото семейно събитие.

Ростислав Минчев на 43 години от  Добрич, но живее и работи в Пловдив. Военнослужещ е в авиобаза „Граф Игнатиево“. Семеен е, с две деца – момиче и момче. Признава, че има страх от височини и изпитва страх да се качи, дори на Виенско колело. В играта се устремява към печалба от 10 000 лв, като мисли да използва парите за екскурзия до Париж в компанията на дъщеря си. С останалата сума иска да посети мач на стадион „Местая“ във Валенсия, на едноименния отбор „Местая“.

Графичен дизайнер, машинен инженер, счетоводител и видеомонтажист показват знанията си в „Голямото преследване“

Георги Чапликов на 32 години от Пловдив. Завършва  НВУ „Васил Левски“ като специалист  сапьор.  Придобива с отличие и второ висше военно образование в САЩ, Мисури. Работил е в ДАНС до ноември 2022 г, като експерт защита на населението от бедствия, аварии и катастрофи. В момента се занимава професионално в сферата на дигиталния маркетинг. Иска да спечели 5000 лв, които да инвестира в образователен курс по програмиране.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA

Не пропускайте „Голямото преследване“ – всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.