Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

И днес участниците ще се доверят на бързина, добра памет и натрупани познания. Само така те ще могат да излязат от водовъртежа от въпроси в тв играта „Голямото преследване“. Ето ги и играчите днес:

Харалампи Маринчев е на 34 години от  Бургас. Работи в областта на проектирането на сгради. Като свои хобита посочва футболът, куиз игрите и разходките. Мечтае да посети Япония, защото там ще открие различен свят и култура. Надява се да се изправи срещу Мъдреца, като целта му е да спечели 3500 лв., с които да си купи едно кюлче злато.

IT специалист, спедитор, студентка и спортен анализатор обединяват познанията си в „Голямото преследване“

Елена Иванова е на 41 години от Пловдив. Тя е икономист по образование. Била е  финансов мениджър, строителен техник, масажист и терапевт. В момента работи в сферата на холистичната терапия. Този подход на лечение разглежда човека със страданията му, но не само като физическо състояние. Елена е  семейна и има две деца. Преминала е през много трудности, четири пъти е била в кома и има над 40 операции. Вярва, че има причина да дойде в предаването. Няма очаквания за дадена сума, но идва с желание да се забавлява. Смята да рискува и иска да види какво ще стане.

Елена Райкова е на 45 години от Русе. Завършва Стопанската академия в Свищов.  Работи като търговски мениджър в логистична компания. Разведена е и има дете на 19 години. Харесва новите предизвикателства и пътуванията по света. Това я довежда в „Голямото преследване“. Надява се да спечели 10 000 лв., с които да има възможност да посети Кения.

Влогър, складов работник, финансист и счетоводител сформират отбор за победа в „Голямото преследване“

Александър Вълов е на 36 години от Айтос, но живее в  Бургас. Работи като крупие от осемнадесет годишен и е обиколил редица държави като покер дилър. Има дъщеря на 16 години. В играта иска да спечели сума около 10 000 лв.,  за заведе жена си на пътуване из Европа.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.