Водещият на „Сделка или не“ признава, че никой не знае сумата в кутиите и това прави предаването интересно до самия финал

Ненчо Балабанов е гост в студиото на „Събуди се“, където разказва повече за емоциите да е баща на малко момиченце, както и баща на пълнолетно момче. Отскоро е водещ на успешното предаване „Сделка или не“, но не спира да е актьор и комик. Водещият разкрива, че се стреми всеки негов ден да започва с усмивка и заряд, като се надява да му се случват хубави неща. Стреми се тези хубави неща да предаде като настроение, заряд и положителна емоция на хората около него. Щастлив е толкова много години да има шанса да го прави, дори в новото поприще като водещ, заобиколен от 24 кутии и също толкова участника.

„Радвам се всеки път, когато печелят големи суми и стане интересно предаване. Всеки един човек е отделна вселена. Когато стартирахме снимките имах леки съмнения, защото регламента е идентичен. Чудех се как аз като водещ ще го направя разнообразно и всеки път различно. Оказа се, за мое щастие и удоволствие, че всеки един нов участник е уникален. Такава е и връзката помежду ни, а също така и с останалите 23-ма, които гледат да помогнат на основния участник. Всички правят приятелства в предаването и всеки път когато завърши тяхната вечер, споделят, че са срещнали много приятели. Някои прекарват повече време и компютъра ги избира по-късно“, разказва за емоциите си като водещ на „Сделка или не“.

Колко е удобен столът на водещият в хитовото предаване?

„Винаги има някакво притеснение, когато си на мястото на някого, който вече го е водил това предаване, което е най-гледаното в този часови пояс. Имаше пауза от 8 години и въпреки това имах опасения от сравнения. Но целта е Ненчо да го води различно. Единственото нещо, което ми дава увереност, когато започвам нов формат, като си поставям за цел и се стремя, е да се забавлявам аз самият. Хората много гледат предаването и се вълнуват. Не знам какво има в кутиите, но ако знаех нямаше да ми е интересно. Никой не знае какво има в кутиите и това прави предаването толкова интересно до самия финал“, признава Балабанов.

Той разказва, че неговите момичета го гледат и дори дъщеричката му Алина, която е на 3 месеца се заглежда в образа му на екрана в предаването. Признава, че обича съпругата, малката си дъщеричка и порасналото си момче, които много го подкрепят и се радват на всичко, което се случва около него.

Актьорът споделя, че от бащите, които не само носят пари в семейството си, но също така и сменя памперси. Щастлив е, че има възможност да е близо до семейството си и да проследи процеса на израстване на детето си. Всеки ден е различен при малките деца и ако не си до тях, пропускаш голяма част от живота на детето си.

„Богомил е изключително умно, добро, възпитано и работливо момче. Много съм щастлив и благодарен, че заедно с майка му сме успели да му предадем тези неща, които вече притежава. Като за 18-годишен млад мъж разсъждава доста мъдро, мисли в полза на хората около себе си и е наясно, че трябва да работиш, за да печелиш пари. Има първа самостоятелна изложба и е тръгнал по път, който му е на сърце и обича. За мен е много важно да работиш това, което обичаш и да се развиваш там където си усетил потенциала си. Това те прави най-щастливият човек“, признава Ненчо Балаанов.

Повече за това как със съпругата си са избрали името на дъщеря си, коя ще е първата думичка казана от нея и каква изненада му е подготвила в ефир съпругата му Катрин, гледайте във видеото.