Веднага след специалното студио по NOVA, ексклузивно в ефира на KINO NOVA ще бъде излъчена церемонията по раздаване на наградите „Оскар“

Тази неделя светът ще бъде кино. За 96-и път в Лос Анджелис ще бъдат раздадени най-престижните филмови награди в света - на Американската академия за кинематографично изкуство. На 10 март Нова Броудкастинг Груп ще пренесе зрителите директно на червения килим, за да преживеят емоциите от бляскавата церемония, а ексклузивното студио „Треска за Оскари“ по NOVA за първи път ще влезе директно във филмите.

Холивуд ще заблести в специалното студио „Треска за Оскари“ по NOVA

Към водещия Мариян Станков – Мон Дьо в студиото на „Треска за Оскари“ ще се присъединят три впечатляващи дами - eдна от най-красивите жени в България Олга Модева, изпълнителката с неповторим глас и уникално присъствие Маги Джанаварова и чаровната журналистка от в. „Телеграф“ и панелист в „На кафе“ Елизабет Методиева. Каква ще бъде тяхната роля, зрителите ще разберат в неделя вечер.

„Въпреки че може да изглежда като фантазия наистина да присъствате на "Оскар"-ите, реалността е, че няма по-добро място от това пред телевизора, за да се насладите на всичко, което сме ви подготвили в най-вълнуващата нощ на киното. От най-искрените речи, през пикантни номера, до невъзможното за прогнозиране и режисиране - като шамара на Уил Смит. Този вълнуващ сезон на наградите показа, че тричасовите драми могат да печелят толкова добре, колкото и филмите за супергерои на "Марвел". И въпреки, че Барбенхаймер изглеждаше предвидим и лесно прогнозируем, тази неделя в две от най-важните категории - главна женска и мъжка роля - ще се "лее кръв". Лили Гладстон срещу Ема Стоун и Килиън Мърфи срещу Пол Джамати. Кой ще държи малкото златно човече в ръка? Развръзката - по NOVA и KINO NOVA“, коментира журналистът Мариян Станков – Мон Дьо.

Специалният пратеник на NOVA в Лос Анджелис – Станислава Айви ще заведе зрителите на вълнуващо пътешествие в историята на филмовото изкуство с Музея на наградите на Американската академия за кинематографично изкуство (Academy Museum). За първи път българска медия получава уникалната възможност да снима във впечатляващата сграда, а любителите на седмото изкуство ще могат да се докоснат до историята на наградите „Оскар“. Станислава Айви ще срещне зрителите и с диригента Максим Ешкенази, с когото са подготвили още една интригуваща изненада за зрителите.

„Лос Анджелис има харизма, която винаги ще привлича хората от цял свят. Разбира се, червеният килим на наградите "Оскар" е най-престижният в света, но освен на него, тази година ще стъпим и на няколко други емблематични локации. Ще пренесем зрителите в атмосферата на града и заедно ще се разходим по най-известните булеварди, за да преживеят незабравими емоции. Подготвили сме една впечатляваща изненада, за която се вълнувам силно – посещение в Музея на наградите „Оскар“. Светът на киното е магия и точно в тази нощ тя винаги се усеща най-силно”, споделя от своя страна Станислава Айви. 

Специалното студио на NOVA „Треска за Оскари“ ще продължи до началото на церемонията по връчването на 96-ите награди „Оскар“, която зрителите могат да гледат на живо по KINO NOVA.

Не пропускайте да гледате специалното студио „Треска за Оскари“ на 10 март по NOVA! Проследете и церемонията по връчването на 96-те награди „Оскар“ на живо по KINO NOVA в нощта на 10-и срещу 11-и март.