23 април 2024, навръх рождения ден на любимите братя, предстои големият им концерт в Зала 1 на НДК с участието на оркестъра на Държавна опера–Русе с диригент Димитър Косев и солисти на операта

Турнето на Братя Аргирови вече стартира в Бургас със специален гост Тони Димитрова, след това продължава в Добрич и Варна. „Навсякъде всичко е разпродадено като едно време. Случва се невероятен ренесанс за българската музика. С концерта, който ни предстои в Зала 1 на НДК се сбъдва една наша мечта. Ще бъде с участието на оркестъра на Държавна опера – Русе с диригент Димитър Косев и солисти на операта. Тони Димитрова и Христо Стоичков ще излязат бъдат наши специални гости и ще излязат на сцената с нас. В концерта ни участие ще имат и дует „Мания“ и К. Lina (която работи с италиански продуцент и композитор, който прави аранжимент и страхотен ремикс на парчето „Гот е“).

За дългогодишното им приятелство с Христо Стоичков и за общата им песен

"Той е перфекционист и винаги гледа всичко да е изпипано. Изключително дисциплиниран е. Подготвил е спциална изнанеда за всички гости на големия ни концерт", разкриват Братя Аргирови.

NOVA е медиен партньор на събитието.