Регистрацията за участие в конкурса е безплатна, като крайният срок е до 10.04.2024 г.

Българската асоциация на комуникационните агенции, официален представител на фестивала Cannes Lions за България, организира тазгодишното издание на конкурса Young Lions Bulgaria 2024 – Digital.

Екипът-победител в състезанието ще представи България във финала на състезанието Global Young Lions 2024, категория Digital в рамките на фестивала Cannes Lions в периода 17 юни – 21 юни 2024. В състезанието могат да участват млади професионалисти, работещи в комуникационна агенция, които са под 30 годишна възраст – родени на или след 21 юни 1993 г. Те трябва да се регистрират в екипи от двама души, като всеки от тях трябва да отговаря на Правилата и условията за участие в конкурса.

Vivacom като компания ориентирана към бъдещето и новите тенденции, подкрепя една смела инициатива в търсене на новото поколение рекламни „лъвове“ в Young Lions Bulgaria 2024 – Digital като официален партньор на инициативата. 

Компанията ще постави предизвикателна задача пред бъдещите маркетолози именно в дигитална среда, където се пренася маркетингът, а и все повече от бизнес живота ни. В търсене на златния баланс между това да се комуникира правилното послание пред аудиториите по правилния начин и с правилната стратегия, младите таланти ще трябва да мислят дигитално, да говорят дигитално и да „рекламират“ дигитално по начин, който поставя клиента в центъра на всичко, което говори и правят съвременните брандове.

Екипът, класиран на първо място в състезанието, ще получи:

*акредитация „Young Lions Competitor“ за всеки от двата участници в екипа, която осигурява достъп до фестивала Cannes Lions и до специалните панели, свързани със състезанието;

*двупосочен самолетен билет София – Ница – София (отпътуване: 15 юни; връщане: 22 юни).Благодарение на авиокомпанията Wizz Air, която ще подкрепи младите таланти в индустрията, победителите в състезанието ще пътуват от София до Ница, за да участват в големия финал;

*акредитация за ФАРА 2024 (6 – 8 юни, Бургас).

Участниците в екипа-победител от Young Lions Bulgaria 2024 – Digital следва да организират пътуването до / от Кан, Франция и настаняване в Кан за периода на провеждане на фестивала, така че да спазят графика на състезанието.

Важни дати:

* Брифиране: 12 април 2024 г., 16:00 часа
* Краен срок за подаване на проекти: 14 април 2024 г., 12:00 часа
* Представяне на проектите пред журито, оценяване и обявяване на победителите: до 24 април 2024 г.

Тази година глобалното състезание Young Lions 2024 ще се проведе от 17 до 21 юни 2024, по време на фестивала в Cannes Lions. Правилата на състезанието и условията за участие са публикувани тук.

За да се запишете за участие в състезанието, може да попълните формата за регистрация на следния линк, като посочите данните на двамата участници в екипа.

За вдъхновение разгледайте работата на победителите в глобалното състезание Young Lions през 2023 тук.

Young Lions Bulgaria 2024 – Digital се организира с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп.