Водещи експерти и тематични панели очакват гостите по време на събитието на 19 май в София

Сайтът Ohnamama.bg, част от портфолиото на Нет Инфо, организира първото си голямо целодневно събитие, посветено на бременните жени и всички родители на малки деца. Специалното безплатно събитие на „Ох, на мама!“ ще се проведе на 19 май в Event Space 2020 в София. Девет водещи експерти в три тематични панела и двама родители, които ще задават точните въпроси, очакват гостите, а водещи на събитието ще бъдат главният редактор на платформата Наталия Такова-Мазгарева и панелистът в „На кафе“ Георги Блажев. Местата са ограничени, а пълна програма и бърза регистрация можете да направите ТУК.

Събитието на Ohnamama.bg е разделено в три панела – „Бременност“, „Новородено“ и „Дете“ и събира най-важната информация за бъдещи и настоящи родители на едно място. Сред лекторите, които ще представят разнообразни важни теми, са д-р Даниел Ставрев (“Искам бебе“ – всичко за зачеването), д-р Мажена Панова (Проследяване на бременността – от А до Я), консултантът по кърмене Ася Демирева (Началото на кърменето), педиатърът д-р Андрей Гончаров (Първи стъпки в захранване на бебето) и много други.

„Това събитие е логичното и нужно продължение на нашата мисия в дигиталното пространство, а именно да бъдем топлата връзка и моста между търсещите отговори родители и добрите специалисти в областта на физическото и психоемоционално здраве както на майките и татковците, така и на децата“, споделя главният редактор на Ohnamama.bg Наталия Такова-Мазгарева.

Сайтът Ohnamama.bg е разработен в сътрудничество с лекари, експерти и специализирани екипи. Целта е съдържанието да бъде пълноценен и надежден източник на информация, който да помогне на бъдещите и настоящите родители в сложната задача да отгледат децата си. Той обхваща родителското пътуване от етапа „Искам да забременея“, през бременността, чак до първите три години от детството.